Kanapka z polędwiczką

Kanapka z polędwiczką

Kanapka z grillowaną polędwiczką to przysmak, który natychmiast zaspokoi apetyt każdego głodomora. To idealna przekąska, która świetnie sprawdzi się podczas weekendowego wypadu czy w drodze do. Kurczak w połączeniu z papryką i czerwoną cebulą to nietuzinkowa kombinacja, która zagwarantuje Ci wiele wartościowych składników odżywczych na czele z witaminami B oraz C.

Składniki niezbędne do przygotowania:

Grillowana polędwiczka z kurczaka, sałata, papryka, czerwona cebula oraz pieczywo chrupkie Tovago.

Sposób przygotowania:

Jak ją przyrządzić? Nie ma nic prostszego. Polędwiczkę z kurczaka doprawić solą i pieprzem, wysmarować oliwą, odłożyć do zamarynowania na ok. godzinę, a następnie przyrumienić ją na patelni grillowej. Nie zapomnij poszatkować na cienkie plastry papryki i czerwonej cebuli. Pokrój również sałatę. Ułóż wszystko estetyczne na chrupkim pieczywie Tovago. Gotowe! Życzymy smacznego.

Najnowsze przepisy