Przepis na słodką kanapkę

Kojarzycie ten stan, kiedy nachodzi Was nagła ochota na coś słodkiego? Natychmiast rozpoczyna się przeszukiwanie wszystkich kuchennych półek z nadzieją, że któraś skrywa łakocie. W jednej szafce odrobina kremu orzechowo-czekoladowego, w drugiej pustki, za to na na kuchennym blacie leży jeszcze ostatni banan… hmmm może jednak coś z tego będzie! Oto przepis na słodką kanapkę!
Składniki niezbędne do przygotowania:
Banan, krem orzechowo-czekoladowy, listek mięty i chrupkie pieczywo Tovago.
Sposób przygotowania:
Chrupkie pieczywo Tovago posmaruj grubo i starannie kremem orzechowo-czekoladowym. Następnie, pokrój banana na plasterki i wyłóż go na kanapce. Całość udekoruj świeżym listkiem mięty. Gotowe! To naprawdę prosty przepis, którego przygotowanie zajmuje dosłownie chwilę, a efekt z pewnością zachwyci niejednego wybrednego łasucha. Na zdrowie!