Na rynku dostępnych jest kilka rodzajów pieczywa chrupkiego Tovago:
pszenne – bogate w składniki odżywcze, tworzone z pełnego ziarna pszenicy i kukurydzy; jest także cennym źródłem błonnika pokarmowego,
kukurydziane – to wyborny smak kukurydzy połączony z błonnikiem oraz niską zawartością tłuszczu i najmniejszą liczbą kalorii w jednej kromce,
żytnie – produkowane z pełnoziarnistego żyta i kukurydzy, odznacza się wysoką zawartością błonnika pokarmowego,
błonnikowe wieloziarniste z otrębami – mieszanka pięciu ziaren (żyto, kukurydza, pszenica, jęczmień i owies), zawiera także 6% otrębów,
błonnikowe żytnie z otrębami – pyszne połączenie delikatnego smaku pieczywa żytniego z wysoką zawartością błonnika – jest go aż 13%,
kukurydziano-jaglane, zawierające w swoim składzie aż 20% kaszy jaglanej uznawanej za najzdrowszą z kasz,
gryczane, którego składnikiem jest łuska gryczana, mająca prozdrowotny wpływ na nasz organizm,
piernikowe – zawierające przyprawy korzenne – wygodny pomysł na aromatyczna przekąskę
żytnio-orkiszowe, to świetna podstawa śniadania i kolacji oraz alternatywa dla tradycyjnego chleba
kukurydziano-owsiane, to nowoczesna alternatywa dla tradycyjnej owsianki na śniadanie